Universidad de Costa Rica
Sobre Kérwá
Acceso Abierto
Cómo Depositar
Políticas
Contacto
Toggle navigation
español
English
English
español
English
Login
Toggle navigation
View Item
Kérwá Home
Investigación
Salud
Nutrición
View Item
Kérwá Home
Investigación
Salud
Nutrición
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Características nutricionales y disponibilidad de productos vegetales subutilizados en ferias del agricultor de San José
Date
2015
Author
Arrieta Leandro, María Cristina
Metadata
Show full item record
URI
http://hdl.handle.net/10669/29671
http://repositorio.sibdi.ucr.ac.cr:8080/jspui/handle/123456789/2838
Tesis (licenciatura en nutrición)
Collections
Nutrición
[156]
Search DSpace
This Collection
Browse
All of Kérwá
Communities & Collections
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
This Collection
Titles
Authors
Subjects
Procedence
Type
My Account
Login
Register